Парти на морето: Copy - Paste Victoria's Secret и DJ Kolombo

  • 06 август 2014 16:23

  • 867
  • 0
Парти на морето: Copy - Paste Victoria's Secret и DJ Kolombo
©

Дали ще е повече “copy” или повече “paste” на световната марка “Victoria's Secret” гостите на култовия черноморски клуб Bedroom Beach ще могат да преценят сами, след като се насладят на предложената ретроспекция на едни от най-запомнящите се визии през годините от ревютата на известната марка между 2000 и 2013 г.

На шоуто “Copy - Paste Victoria's Secret” ще дефилират 13 български модели, колкото са годините от 2000 до 2013 г. и които не отстъпват по красота на известните модели на Victoria's Secret. Автор на моделите е дизайнерът Донка Боева, чието дело са костюмите на всички тематични партита на клуба.

Защо е цялата тази имитация? Защото дори копирането иска умения, има трудности и подводни камъни. И също съдържа креативен елемент. Добрите имитатори също са творци.

Същото важи и за добрите диджеи. Верен на политиката си да предлага на гостите си само най-качественото, клуб Bedroom Beach ще повери на белгийския диджей Kolombo диригентската палка на музикалната атмосфера на модното дефиле. Наскоро той издаде и своя дебютен албум “Mugwump”. Подбрани парчета от него като част от цялостното представление на диджей Kolombo, който отново е в България по покана на клуб Bedroom Beach, ще прозвучат вечерта на 15 август. Негов помощник зад пулта ще бъде резидентът на клуба диджей Mascota.



Кой е диджей Kolombo?

Белгиецът, чието истинско име е Оливие Грегоар, е сред най-плодовитите артисти от международната диджей гилдия и се е доказал през годините не само в родната си страна, но и извън нея. Под различни творчески псевдоними той експериментира многократно в най-различни жанрове и в резултат на това зад гърба му стои огромна дискография, която съдържа и някои от най-добрите електронни парчета в света. Най-яките си ремикси за лейбъли като Kompakt, Noir Music, Turbo, Eskimo, Future Classic, Systematic, Boxer той прави под артистичния псевдоним Kolombo.

През по-голямата част от годината, подобно на гълъб, както се превежда псевдонима му, Kolombo е в постоянно движение и забавлява като диджей почитателите си от Бразилия и Мексико до Русия. Заедно със своя партньор Жером притежава и собствена продуцентска къща Loulou Records, чрез която като “ловец на глави” Kolombo издирва и промотира изгряващи таланти, сред които са Mandy, Richy Ahmed, Solomun, Ivan Smagghe, H.O.S.H, Wally Lopez, Chlöé.

Последвайте канала на

867 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини