Министърът на културата кани Вежди Рашидов да посети Националния музеен комплекс

  • 26 май 2014 20:39

  • 1377
  • 1
Министърът на културата кани Вежди Рашидов да посети Националния музеен комплекс
©

Министърът на културата Петър СтояновичПетър Стоянович Петър Стоянович е роден на 25 юни 1967 г. в София. Правнук е на Иван Стоянович-Аджелето, кани народния представител от ГЕРБ Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко и неговите колеги да посетят Националния музеен комплекс на 30 май /петък/ в час, удобен на депутатите, съобщи пресцентърът на Министерството на културата /МК/.

Поканата е в отговор на получено днес писмо в министерството, с което Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко е поискал на него и на група народни представители да бъде предоставен спешeн достъп до Националния музеен комплекс на 27 май /вторник/ от 11.00 часа.

В отговора си министърът на културата д-р Петър СтояновичПетър Стоянович Петър Стоянович е роден на 25 юни 1967 г. в София. Правнук е на Иван Стоянович-Аджелето, благодари за живия интерес на народното представителство към изграждането на музейния комплекс, започнало в края на 90-те години на миналия век, и посочва, че с удоволствие ще предостави достъп след приемането на сградата от официалната Приемателна комисия на Министерството на културата, насрочено за 29 май /четвъртък/, обявиха от пресцентъра на МК, цитирани от БТА.

Последвайте канала на

1377 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Жалко

2014.05.28 | 15:03

1
Жалко, че човек като Стоянович изцапа името си и го свърза с престъпната шайка докопала властта с измама. Не ми се струва логично човек с име, да се свързва с такава чалга паплач. Никога не е късно да станеш за резил.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини