Михаил Миков даде началото на международната изложба "Балканфила" (снимки)

  • 05 април 2014 20:12

  • 1687
  • 2
Михаил Миков даде началото на международната изложба "Балканфила" (снимки)
© bulphoto

Председателят на Народното събрание Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно даде началото на 17-ата международна филателна изложба "Балканфила" в град Видин.

В нея са събрани 250 плоскости с колекции от пощенски марки на 11 страни, включително и България. Поводът за престижното изложение е 135-ата годишнина на Народното събрание.

Председателят на Народното събрание Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, Боян Брачич, заместник-председател на Федерацията на европейските филателни асоциации, Спас Панчев, председател на Съюза на българските филателисти и Георги Тодоров , заместник министър Министерството на транспорта и информационните технологии валидираха пощенска карта с изображението на Дунав мост 2 и серия от четири пощенски марки.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1687 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.04.06 | 20:43

2
Кривото огледало на българските медии - сделано в Россий!

2014.04.06 | 20:43

1
Попитали Радио Ереван какво представлява знаменитото през 80-те години в България кафе по социалистически. От радиото отговорили: „Това е чаша с кафе, каймакът на което е за комунистите, утайката е за народа, а всичко между каймака и утайката се изнася в СССР.“

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини