Най-добрите компютърни игри на ужасите за 2022 г.

  • 12 януари 2023 14:14

  • 2171
  • 0
Най-добрите компютърни игри на ужасите за 2022 г.
© Туитър
Слушай новината Слушай новината

Отминаващата година предложи много на феновете на хорър жанра. Компютърните игри на ужасите се развиват с бързи темпове.  Играчите не получиха блокбъстъри като "Resident Evil", но доблестните усилия на редица студия доведоха до нови свежи и интересни заглавия, пише vesti.bg.

Известният сайт playstationlifestyle.net направи своята класация за 2022 г. 

Най-очакваните гейминг премиери за 2023 г.

"Dying light 2" 

Наложи се феновете да чакат 7 години за продължението на играта, но всички са категорични, че чакането си е заслужавало. Разказът увлича, създаден е пълнокръвен свят, изпълнен с опасности и странични мисии.  на "Dying Light 2" създава мрачна виртуална реалност, но битката със зомбитата е забавна. 

"Madison" 

"Madison" е психологическа игра, която не се препоръчва за хора със слаби сърца. Ужасяващата история може да ви изплаши не на шега особено ако играете с мощни слушалки. Неочаквани обрати, завъртян сюжет, реалистична комбинация от човешките страхове. Ако обичате предизвикателствата, "Madison" e за вас.

 "Ghostwire Tokyo" 

Играта изследва паранормални явления. Играчът трябва с голи ръце да се бори с ужасяващи същества, а разнообразни опасности дебнат отвсякъде. Тази игра е  за всички, които обичат призрачни истории.

"Signalis" 

Това не е конвенционална компютърна игра. Гледната точка на играча е различна. Той сякаш се гледа отстрани. Сюжетът е увлекателен. Вдъхновен е от литературни произведения. Феновете ще бъдат шокирани да разберат, че толкова добре направена игра е разработена от екип от само двама души. Играта има четири въможни финала.

Победителят е: 

1. "The Quarry" 

Играта отдава почит на филмите на ужасите от 90-те години. Можете да се заблудите, че това е още един тийнейджърски филм, "маскиран" като компютърна игра на ужасите. Но ще сбъркате. Историята е изключително оригинална. Очакват ви превъзходни, странни и объркани обрати. Струва си да изживеете тази игра. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
2171 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини