Игрите с най-добри истории за 2022 г.

  • 19 декември 2022 11:36

  • 1770
  • 0
Игрите с най-добри истории за 2022 г.
© Инстаграм
Слушай новината Слушай новината

И през отиващата си година разцъквахме различни по типове игри. Някои бяха истински екшъни, други впечатляващи отворени светове, трети пък - типични рейсинг игри. За геймърите, обаче, винаги са се отличавали онези с впечатляващи истории. Такива истории, които остават, а нерядко вдъхновяват и киното, пише каналът Vbox7. 

Кои бяха игрите с най-добри истории през 2022 г.? Конкуренцията беше жестока!

Elden Ring и God of War Ragnarok обраха наградите за топ игри на 2022 г.

A Plague Tale: Requiem

Requiem се появява едва шест месеца след първата игра от заформящата поредица. Става въпрос за мрачно приключение, което намира красота в мрака. Историята е забележителна, разказвайки за френско момиче от 14 век. Тя се казва Амисия и тръгва на приключение, в което трябва да спаси своя малък страдащ брат. Обратите обаче са впечатлаващи, а мистерията около непознатата болест на въпросния брат прави историята още по-интересна. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A Plague Tale (@aplaguetale)

God of War Ragnarok

God of War Ragnarok със сигурност е една от топ 3 на игрите на 2022 г. като цяло. Докато God of War 2018 беше посветена на личната истроия на Кратос и Атрей, то сега вече имаме повече герои и теми, свързани със семейството, съдбата и отмъщението. Героите са наистина многопластови, а историята е пълна с обрати на равни интервали, които правят историята още по-вълнуваща. 

Elden Ring

Elden Ring e поредното заглавие, за което се говореше много тази година и има защо. Когато е замесено името на Джордж Р.Р. Мартин, няма как и да е иначе! Мрачен фентъзи свят, страхотни герои и враждебни създания. Тук особено вълнуващо е, че става въпрос за отворен свят, което прави играта особено жива. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELDEN RING (@eldenring)

Immortality

Какво се е случило с Мариса Марсел? Това е въпросът, с който започва Immortality. Отговорът е всичко друго, но не и прост. В историята са замесени убийство, различни епохи, лъжи и още много.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1770 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини