Ето кога излиза PlayStation 6

  • 01 декември 2022 11:02

  • 4636
  • 0
Ето кога излиза PlayStation 6
© Instagram
Слушай новината Слушай новината

Не е за вярване, че все още има проблеми с наличностите на PlayStation 5, а вече говорим смело за пускането на PlayStation 6. Всъщност, за бъдещата конзола се заговори, след тако на бял свят се появи документ, споменаващ прогнозно края на 2027 г. и началото на 2028 г.

Това означава, че от Sony ще дадат 7 г. на предшественика преди да го замени с ново поколение. Това всъщност не е много, тъй като подобен цикъл имаха и PS3, и PS4. 

Интернет се възмути от новата джаджа на Sony, струва повече от PS5

Новината идва на фона на притесненията на Sony от сливането на Microsoft и Activision-Blizzard. Азиатската компания твърди, че тази сделка ще навреди на пазара, конкуренцията, иновациите и геймърите. Activision-Blizzard е компанията зад Overwatch, Diablo и World of Warcraft, но основните опасения на Sony са свързани с Call of Duty.

Ще зареже ли Call of Duty PlayStation?

Всъщност от Microsoft вече коментираха, че продуктите на Activision-Blizzard под техен контрол ще бъдат достъпни и за Sony, но като че ли азиатците не вярват на тези обещания. В изтеклия документ се споменава, че заплахата PS6 да бъде без достъп до Call of Duty е съвсем реална, а на техните разработчици ще им отнеме години, за да създадат продукт, който да може да конкурира един от най-известните франчайзи.  

Предвид, че има поне 5 години до пускането на новия PlayStation, прогнозите за цени са трудни. Нека не забравяме световните кризи, свързани с материали, както и голямото търсене, което прави все още петицата трудна за откриване. Въпреки това се говори за цена от поне 600 долара. По-интересното би било как ще се повлияе на цената евентуалната загуба на Call of Duty за конзолата, пише каналът Vbox7.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
4636 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини