Над 7 милиона лева печалби се крият зад магическите числа в игрите на Спорт Тото

Числата са неизменна част от живота на човека от дълбока древност до наши дни. Те служат за ориентация във времето и пространството, явяват се едни от най- интригуващите символи, а нерядко са източник на най-различни вярвания. Например нумерологията възниква от убеждението, че чрез числата може да бъде разгадана съдбата на човек. Счита се, че те са смислово натоварени, носят определена енергия и със своята магична сила влияят на човешкия живот. Астролози и нумеролози са категорични, че житейският път и късметът на хората са предопределени от датата и часа на раждане. Затова много от участниците в игрите на Спорт Тото, при избора си на числа, се спират на рождените дати на своите близки. Те им се доверяват с надеждата да им донесат късмет в познаването на печелившата комбинация.

Такъв е и случаят със Захаринка Тотева от Габрово, която спечели сумата от 26 449 лева от играта „Тото 2 – 5/35“. Дългогодишната участничка играе със система номер 1, а 7-те късметлийски числа са именно рождените дати на нейното семейството. Друг фен на „5 от 35“ – Румен Алексиев залага на сигурно и в допълнение редовно попълва всичките девет позиции в играта „Тото Джокер“. Желаният финансов успех не закъснява и той печели съответно 31 159 лева и 36 754 лева, от два различни тиража на тази популярна игра.

Според онлайн платформа, анализирала някои сред най-популярните лотарии в света, най-често попадалото в печеливши комбинации число е 16, a веднага след него се нареждат 22, 28, 37, 6 и 3. За истински карък сред числата се счита 18, което е било хсред печелившите едва 3 пъти.

Астролозите пък съветват да подбираме числата според зодията си. Единицата е щастливото число на Лъва, двойката за зодия Рак. Представителите на зодиите Овен и Скорпион е хубаво да правят решителни крачки в живота си на 3-то число. Девите и Близнаците да се обградят с 4-ки, защото те ще им донесат завидни умения в областта на търговията. Фаталното 13-то число се счита за не по-малко късметлийско за тези зодии. Петиците засилват комуникативните умения на Стрелеца. Шестиците внасят хармония и удовлетворение в живота на Телеца и Везните. Козирозите ще се справят по-лесно с трудностите, ако се доверят на числото 7. Водолеите придобиват по-голяма енергичност и креативност с числото на безкрайността - 8. Силната интуиция на зодия Риби се засилва от деветката.

Спорт тото - допълнителни печалби без допълнителен залог

Независимо дали ще се доверите на своята интуиция, на нумеролозите или астролозите, 50-ти тираж на Спорт Тото е зареден с цяло съзвездие от печалби. В играта „Тото 2 – 6/49“ ви очаква вълнуващата сума от 4 100 000 лева, а в „Зодиак“ могат да бъдат спечелени до 3 000 000 лева. Любителите на „Тото 2 – 6/42“ се радват на стремително нарастващ джакпот от 660 000 лева. Играта „Тото 2 – 5 от 35“ ще зарадва своите привърженици с 5 бонус печалби по 1000 лева, изтеглени чрез жребий. Ако искате да заложите на вашата дата или искате да направите подарък на рожденик, особено подходяща е играта „Тото 2 – Рожден Ден“. Не забравяйте и „Тото Джокер“, в която залог само от 20 стотинки може да ви донесе петцифрени суми.

Повече информация за многобройните печалби в числовите и моментните лотарийни игри на Спорт Тото може да получите на сайта www.toto.bg. Възползвайте се от възможността да се регистрирате и да направите своя първи онлайн залог.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Игри

още

Анкета

Настроихте ли се на есенна вълна?

Настроихте ли се на есенна вълна?

Избрано от Интернет