Майката на Дженифър Анистън не е поканена на сватбата

  • 20 септември 2012 14:35

  • 1170
  • 0
Майката на Дженифър Анистън не е поканена на сватбата
©

Актрисата Дженифър Анистън забранила на болната си майка Нанси да присъства на сватбата й, защото не можела да си държи езика зад зъбите за личния й живот.

Отношенията на Анистън с майка й се влошиха, след като Нанси разказа прекалено много подробности за личния живот на дъщеря си в тв интервю през 1996 година.

"Да присъства на сватбата на Дженифър с Джъстин беше една от големите мечти на Нанси, но сега тази мечта беше разбита на пух и прах", разкри запознат източник. "Но когато Нанси започна да задава куп въпроси за предстоящото събитие, в главата на Дженифър светна предупредителна лампичка. Тя разбра, че майка й разказва прекалено много за сватбените й планове. Сега тя забрани на Нанси да присъства на сватбата, точно както й забрани да присъства на венчавката с Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в през 2000 година", допълни същият източник, цитиран от Дарик.

"След сватбата за 1 милион долара с Брад, на която присъстваха куп звезди, сега Джен иска по-неформална и скромна церемония. Тя смята, че развързаната уста на Нанси е заплаха за личния й живот", каза още източникът.

Дженифър Анистън се сгоди за колегата си Джъстин Теру миналия месец. Двамата се запознаха на снимачната площадка на филма Wanderlust (Страст към пътешествия) и имат връзка от около година.

Последвайте канала на

1170 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини