За Пенелопе Крус майчинството е личностна революция

  • 17 септември 2012 10:34

  • 2576
  • 0
За Пенелопе Крус майчинството е личностна революция
©

Майчинството напълно ме промени. Това заяви актрисата Пенелопе Крус.

Откакто преди близо две години красавицата роди дете на съпруга си Хавиер Бардем, тя е запленена от ролята си на майка. "Революционно" е най-добрият начин, по който мога да опиша майчинството", коментира тя.

Пенелопе се омъжи за Хавиер през 2010 г. Тя твърди, че животът й е много по-лесен, след като вече има семейство. Бях работохоличка. Случвало се е  да снимам по три - четири филма годишно и винаги бях изморена. Добрият баланс, почивката и времето със семейството са значително по-здравословни за мен, смята тя.

Крус е различна от другите знаменитости. Тя много държи на личното си пространство и иска това и за семейството си. Звездата е категорична, че няма да приеме предложение от което и да било списание, което иска да снима нея, съпруга й и детето им. "На 100% съм против тази практика. Децата не са чанти. Искам сина и децата ми въобще, ако имам още, да израснат възможно най-малко притеснени от обществения интерес към тях. Фактът, че аз и баща им сме избрали тази професия, не дава право на никого да нарушава личното ни пространство."

Последвайте канала на

2576 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини