Ето кой е най-платеният актьор в Холивуд

  • 02 август 2024 11:41

  • 921
  • 0
Ето кой е най-платеният актьор в Холивуд
© gettyimages

Робърт Дауни-младши е напът да стане най-добре платеният филмов актьор на всички времена, като последната му роля ще му донесе "значително повече" от 62 милиона паунда.

В началото на седмицата беше обявено, че 59-годишният актьор се завръща във вселената на Марвел, но не като своя много обичан герой от "Железният човек", а като злодея от "Фантастичната четворка" Доктор Дуум.

Съобщава се, че носителят на "Оскар" ще получи за участието си хонорар в размер на повече от 62 милиона паунда, като се очаква Дауни да получи и дял от приходите в боксофиса.

Други предимства в договора на Дауни-младши включват пътуване с частен самолет, специална охрана и изцяло оборудвана каравана.

С този хонорар актьорът ще изпревари по приходи тези на Брус Уилис за "Шесто чувство", Том Круз за "Топ Гън: Маверик" и Уил Смит за "Мъже в черно 3", като най-добре платената филмова звезда на всички времена.

Робърт Дауни-младши се завръща в "Отмъстителите"

Дауни-младши е най-добре платеният член на кинематографичната вселена на Марвел, печелейки 400 милиона паунда като "Железният човек" Тони Старк.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
921 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини