Честит рожден ден, Чичо Чарли!

  • 03 септември 2012 20:33

  • 2333
  • 0
Честит рожден ден, Чичо Чарли!
© Getty Images

Лошото момче на Холивуд Чарли Шийн днес навършва 47 години.

Карлос Ъруин Естевес е роден в Ню Йорк и е син на Джанет Темпълтън и Мартин Шийн. Чарли произходжа от семейство на актьори - баща му, двамата му братя, сестра му и чичо му са в този бизнес.

През училищните си години Шийн се изявява като бейзболен играч, но е изгонен от училище, заради лошо поведение само седмици преди завършването. През гимназиалните си години той започва да се интересува от кино и постепенно се насочва към актьорската професия. Въпреки че участва във филма „The Execution of Private Slovik“ заедно с баща си, когато е едва на десет години, кариерата на Чарли Шийн започва в средата на 1980-те години.

През 1984 г. той участва в трилъра за Студената война „Червена зора”. През следващите две години Шийн взима участие в редица филми, повечето от които предназначени за телевизията. Един от най-важните моменти в кариерата му филмът на Оливър Стоун за Виетнамската война „Взвод“, който е отличен с награда Оскар. През следващата година Чарли участва в друг проект на Оливър Стоун - „Уолстрийт“. В началото на 90-те години Шийн блесна в успешните военни пародии „Смотаняци“.

През последните няколко години актьорът има по-малко участия в киното. За сметка на сериалите „Шеметен град” и „Двама мъже и половина” го издигат на върха. Новият продукт на Чичо Чарли "Психотерапия" събира все повече почитатели.

Последвайте канала на

2333 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини