Никол Кидман ще се снима в "Нимфоманката"

  • 03 август 2012 20:03

  • 4473
  • 1
Никол Кидман ще се снима в "Нимфоманката"
©

Бившата съпруга на Том Круз отново ще работи с датския режисьор Ларс фон Триер. Холивудската звезда ще се снима в последната лента на Триер "Нимфоманката”.

Предвидено е новият филм да бъде пуснат в два версии - нецензурирана и цензурирана, която ще бъде за масово разпространение. В лентата жена, в чийто образ се превъплъщава Шарлот Генсбур, разказва историята на сексуалния си живот на стар ерген.  

Това е светла и поетична история за еротичните преживявания на жена от раждането до 50-годишнината й, разказана от самата главна героиня Джо, която се самоопределя като нимфоманка. В студено зимно утро Селигман, възрастен самотен ерген, се натъква на улицата на Джо, пребита и в безсъзнание. След като я закарва в дома си, той разглежда раните й и си задава въпроса как е стигнала тя дотук. Джо разказва на Селигман за бурната си младост.

В лентата ще видим шведския актьор Стелан Скарсгард, който се е снимал в няколко ленти на Ларс фон Триер, а също Уилям Дефо, изпълнил главната роля в "Антихрист". Продуцентът Петер Олбек Йенсен е съобщил, че "филмът ще е не само еротичен, но и смешен. А от финансирането ще зависи доколко порнографски ще се окаже.

Снимките започват през лятото на тази година. Планира се лентата да се появи на големия екран през 2013 година.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4473 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.08.04 | 10:06

1
top 10 в замундата 100%

Добави коментар

Водещи новини