Робин Уилямс се завръща като Дуайт Айзенхауер в The Butler

  • 19 юли 2012 19:04

  • 2386
  • 0
Робин Уилямс се завръща като Дуайт Айзенхауер в The Butler
©

Робин УилямсРобин Уилямс Робин Уилямс (на английски: Robin Williams) е американски актьор и комик, който става известен след ще играе президента на САЩ между 1953 и 1961 г. Дуайт Айзенхауер в предстоящата историческа драма The Butler, пише dnevnik.bg, позовавайки се на сп. "Варайъти".

Американският актьор, носител на "Оскар" за ролята си в "Добрия Уил Хънтинг", ще участва и в още една предстояща продукция – комедията The Angriest Man in Brooklyn. Така актьорът дава заявка, че ще възобнови кариерата си, която е напоследък в застой. Той не е участвал в игрален филм от три години, а по-голямата част от последните заглавия с негово присъствие бяха провал в боксофиса и без особено признание сред критиците. 

В The Butler той ще си партнира с някои доста известни имена. Ще участват още Форест Уитакър в главната мъжка роля, Опра Уинфри, Джейн Фонда, Алън Рикман, Никол Кидман, Куба Гудинг-младши, Джон Кюсак и все по-често изявяващият се в киното Лени Кравиц.

Филмът ще разказва за Юджийн Алън (Уитакър), чернокож иконом, който работи в Белия дом в продължение на общо осем президентски мандата. Сценарият е базиран на мемоарите му. Очаква се Джон Кюсак да играе Ричард Никсън, а Опра Уинфри - съпругата на Алън.

Режисьор е Лий Даниелс, който работи с Никол Кидман и Джон Кюсак по най-скорошната си лента – The Paperboy, който остави позитивни впечатления в Кан. Филмът се очаква през 2013 г.

Любопитен факт е, че той вече е играл американски президент. Той беше в ролята на Теодор Рузвелт в комедията Night at The Museum с Бен Стилър, но участва във филма само като глас.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2386 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини