Най-добрите сериали за 2022 г.

  • 12 декември 2022 14:54

  • 1800
  • 1
Най-добрите сериали за 2022 г.
© Facebook
Слушай новината Слушай новината

2022 г. определено се отличи с доста интересни заглавия в различните стрийминг платформи. Сериалите със сигурност не са онова, което си спомняме от преди 10-15 години. Те са все по-интересни, имат не повече от 8-10 епизода в сезон и определено не са сапунките, които ще видите на малкия екран.

Ето няколко сериала, които се откроиха много през 2022 г.:

Какво ни очаква във финалния сезон на Stranger Things?

"Stranger things"

Има ли изобщо нужда да пишем защо този сериал е включен!? Сериалът разказва за една група от приятели, попаднали в доста странен, но супер интересен малък град, в който се случват абсурдни неща. Последният сезон повдигна още повече интереса към историята, която ще се развие в пети сезон, който се очаква през 2023 година. С по- голям бюджет от предишните сезони Stranger things”е сериал, който постянно държи зрителите в напрежение и очакване.

"Severance"

Severance не е традиционен сериал, а хората са разделени на "вътрешни" и "външни". Историята се развива почти през цялото време в офис, в който хората забравят за живота си отвън сградата. Това означава, че всички работници, които са "вътрешни" нямат спомени какво се случва във фирмата след като напуснат работа на края на деня. Повярвайте ни... този сериал е нещо, което не сте виждали до този момента, пише каналът Vbox7,

"Inventing Anna"

Сериалът грабна сърцата на стотици зрители през годината. Главната героиня Анна е богата наследничка от Германия, но по-късно в сериала става ясно, че всичко е благодарение на нейното изобретение. Продукцията е интересна и определено се заслужава внимание.

"Домът на дракона"

"Домът на дракона" разказва за неповторимата история на дома Таргариен, развиваща се 200 години преди събитията в "Игра на тронове". Всички са категорични, че това е сериал, който трябва да се гледа с много внимание, а критиката го прие доста добрe.

Джена Ортега е новата суперзвезда на Холивуд

"Властелинът на пръстените: Пръстените на властта"

Сериалът, продуциран от "Амазон", е най-скъпата телевизионна продукция в историята. Продукцията използва над 20 студиа за визуални ефекти и повече от 1500 души работят по визуалните ефекти, които правят светът на Толкин реалност за зрителите. Петте сезона на сериала ще струват един милиард щатски долара. Ако това не ви надъхва да го гледате, то не знаем какво друго.

"Белият лотос"

Безпрецедентно завръщане на актрисата Дженифър Кулидж, която прави блестяща роля в странния за мнозина сериал. Вторият сезон на сериала "Белият лотос", писан и режисиран от Майк Уайт и разпространяван от HBO MAX не е загубил нищо от опияняващата си привлекателност, с която ни втрещи в първия си сезон. Този път действието се развива в Сицилия, а това прави епизодите наслада за всички сетива. В сериала има леки препратки към "Сладък живот" на Федерико Фелини.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1800 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.12 | 15:30

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини