Актриса от "Домът на дракона" влезе в класация за Мъж на годината

  • 08 ноември 2022 14:17

  • 2909
  • 2
Актриса от "Домът на дракона" влезе в класация за Мъж на годината
© Фейсбук

Ема Д’Арси, станала популярна с ролята си на Ренира Таргариен в „Домът на дракона“, влезе в списъка с „Мъже на годината“ за 2022 г. на списание GQ, пише "Площад Славейков".

Д’Арси, която се определя като небинарна и използва местоименията they/them, е призната от екипа на списанието тъкмо заради работата си по спинофа на „Игра на тронове“.

Джордж Р. Р. Мартин: Драконите се завръщат

Д’Арси се появи в четири от десетте епизоди на първия сезон като възрастната Ренира Таргариен, първородно дете на крал Визерис и негова наследница за трона. Позитивните си отзиви от критици и публика „Домът на Дракона“ дължи точно на актрисата, въплътила принцеса Ренира, отбелязват от списанието.

Д’Арси си дели престижната титла с още 16 души в списъка, сред които има и цис жени (от цисджендър – човек, при когото биологичният пол и половата идентичност се припокриват – бел. ред.) „Този месец отбелязваме най-добрите и ярки таланти от културата, спорта и развлекателния бизнес“, анонсират от изданието.

Сериалът "Домът на дракона" ще има втори сезон след големия успех на пилотния епизод

Изборът на Д’Арси за Мъж на годината не се дължи единствено на небинарната ѝ идентичност. В миналото популярни личности като Дженифър Лопес, Мила Кунис, Риана, рапърката Меган Дъ Сталиън и други са се появявали на корицата на списанието за ежегодното издание „Мъж на годината“. Първaтa е Дженифър Анистън през 2005 г.

Тази година не прави изключение и сред „мъжете на годината“ са включително Шарън Хоргън, създателка на сериала „Bad Sisters“ (Лоши сестри), и Шийла Атим („Жената воин“, „Подземната железница“).

Последвайте канала на

Теодора Павлова
2909 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.08 | 19:54

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

2022.11.08 | 14:43

1
поредната повръщня! но пък какво може да очакваш от този сайт!

Добави коментар

Водещи новини