Любо Нейков влиза в турски сериал

  • 23 юни 2012 08:12

  • 1307
  • 0
Любо Нейков влиза в турски сериал
©

Инвазията на БГ звезди край Босфора започна.

Любо Нейков ще влезе от есента в един от най-нашумелите турски комедийни сериали, съобщава "Стандарт". Поредицата за горещи любови и битови неволи вече върви по канал "Стар" при огромен успех.

В подходящ костюм и грим Нейков отлично ще се впише в етноатмосферата на съседите. Още повече че самият той е продуцент и има какво да обсъжда с тях. Надали тарторът на комиците ще овладее езика на Орхан Памук за толкова кратко време, но като нищо ще си назубри репликите чисто фонетично.

"Видяхме Любо в "Столичани в повече" и много го харесахме. Страшно колоритен е. Когато го поканихме за една от ролите през следващия сезон, той коментира: "Само ако ме заведете на калкан край Босфора". Веднага стиснахме ръцете си. Няма да го изпуснем", разказа топпродуцентът Мухарем Гюлмез.

Кинаджията е в София с цял екип, за да уточни с тукашните си колеги бъдещи съвместни проекти. Групата гостува в културното министерство за разговори с Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко и Дейвид Варод.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1307 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини