Джъстин Тимбърлейк се присъедини към съпругата си Джесика Бийл в сериал

  • 12 май 2022 14:09

  • 1554
  • 0
Джъстин Тимбърлейк се присъедини към съпругата си Джесика Бийл в сериал
© Getty Images

Зрителите на поредицата "Кенди" ("Candy“) ще бъдат приятно изненадани не само да се насладят на играта на Джесика Бийл в поредния епизод на криминалната драма, но и да открият друго познато лице в сериала – това на съпруга й Джъстин Тимбърлейк, съобщи Асошиейтед прес.

Певецът и актьор изпълнява ролята на разследващ убийството, около което е съсредоточен целият мрачен сюжет на продукцията.  

Джесика Бийл, която е и съпродуцент на проекта, споделя, че Тимбърлейк сам е пожелал да участва, след като е разговарял с продуцента Мишел Пърпъл.

„Двамата заедно са взели това решение. В началото дори не знаех за плана им. Когато научих, помислих, че се шегува. Но Джъстин беше категоричен: „Наистина искам да го направя“.  Беше толкова забавно и се оказа голяма изненада“, споделя Бийл.

В началото актрисата се притеснявала, че динамиката, енергията на проекта, ще се окажат тежки и за двамата.

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл отново са станали родители

„Всъщност почувствах пълно спокойствие, когато Джъстин беше наоколо. Знаех, че той ще ми даде възможност да работя по начина, от който имам нужда.  Даде ми свободата да импровизирам. Той е толкова добър в това, докато аз все още се чувствам неловко", разказва за работата със съпруга си Бийл.

В "Кенди“ Джесика се превъплъщава в образа на Кенди Монтгомъри, млада, общителна съпруга и майка от Тексас, която обожава да чете любовни романи. Изглежда, че има всичко, но се оказва, че пасторалният живот й е твърде скучен.  Кенди започва афера с мъж от родния си град (в ролята е Пабло Шрайбър). Любовната история завършва с убийство – Кенди  убива съпругата на любовника си, като я съсича с брадва.  Монтгомъри не се признава за виновна, а съдебните заседатели застават на нейната страна.

Историята е по реални събития от 1980 г. и се оказва изключително вдъхновяваща за Холивуд. Неотдавна Елизабет Олсън също приключи снимките на своя версия, наречена „Любов и смърт“, в която тя играе Кенди.

Актрисата Мелани Лински, която изпълнява ролята на съсечената съпруга, участва в сериала, се надява той да предизвика състрадание към жертвата, а зрителите да разберат, че процесът е създал повече популярност на Кенди, отколкото да е постигнал справедливо наказание.  

Тимбърлейк не е единствената изненада в "Кенди“.

Съпругът на Лински - Джейсън Ритър, е партньор на Джъстин. Двамата се оказват успешен и въздействащ тандем в сцената, в която пресъздават престъплението, като част от своето разследване, допълва БТА.

Още един акцент от сериала се оказа любопитна тема за зрителите – перуката на Джесика Бийл. Актрисата се пошегува с феновете си, че с късата прическа наистина наподобява много визията на Тимбърлейк от времето му в групата „Ен синк“.

"Той наистина имаше тези къдрици в началото на кариерата си. Обичам тази къдрава коса“, казва Бийл.

Весела Найденова
1554 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини