Наградите "Еми" ще бъдат раздадени на 12 септември

  • 07 април 2022 14:03

  • 760
  • 0
Наградите "Еми" ще бъдат раздадени на 12 септември
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Наградите "Еми" за изключителни телевизионни постижения ще бъдат раздадени на 12 септември и ще се излъчват на живо от Ен Би Си, предаде Асошиейтед прес.

Обявяването на номинациите ще е на 12 юли, съобщиха от американската Академия за телевизионно изкуство и наука, която присъжда отличията. Водещият, продуцентите и повече подробности ще бъдат обявени по-късно. 

Церемонията за връчването на наградите "Еми" ще бъде в понеделник, а не както досега в неделя заради традиционно излъчване на футбол по Ен Би Си в неделя вечер. 

Миналогодишната церемония беше предавана по Си Би Ес и се проведе пред ограничена публика заради новия коронавирус. През 2020 г. събитието беше във виртуален формат и излъчено по Ей Би Си.

Големите телевизионни канали, сред които и Фокс, се редуват при предаването на церемонията за раздаването на статуетките за изключителни телевизионни постижения.

Отличията "Еми" през 2021 г. привлякоха интереса на повече от 7,4 милиона зрители, обрат след рекордно ниска гледаемост от малко под 6,4 милиона души през 2020 г. Рейтингите на наградните церемонии като цяло отчитат спад на зрителския интерес в последните години, допълва БТА.

Последвайте канала на

Весела Найденова
760 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини