Тик Ток стана партньор на кинофестивала в Кан

  • 16 март 2022 15:13

  • 1021
  • 0
Тик Ток стана партньор на кинофестивала в Кан
© Getty Images

Социалната мрежа Тик Ток - любимо на тийнейджърите царство на свръхкъсите клипове, стана официален партньор на кинофестивала в Кан - храм на пълнометражните филми, съобщи АФП.

"Тик Ток ще предложи на този престижен културен форум, на представените творби и всички тези таланти, голяма видимост сред над милиард потребители в света" - обещава социалната мрежа, филиал на китайската групировка "Байт данс".  

Социалната мрежа обещава също да разкрие "под уникален ъгъл какво се случва зад кулисите на фестивала, изкачването на стъпалата пред Фестивалния дворец и срещи с актьори". Тя обяви и конкурс за кратки видеа, като спечелилите го ще получат наградите си по време на фестивала.

Кинофестивалът в Кан няма да приеме руски делегации, ако продължава инвазията в Украйна

Това партньорство "ще ни позволи да споделим магията на фестивала с по-голяма световна публика, която не по-малко обича киното", каза Тиери Фремо, директор на фестивала в Кан, в комюнике. 

Тик Ток се присъединява към други официални партньори на фестивала като "Шопар" - бижутерите, които изработват статуетката "Златна палма", автомобилите Бе Ем Ве, или групировката "Керинг", производител на луксозни стоки. 

Тазгодишното 75-о издание на кинофестивала в Кан ще бъде открито на 17 май и ще продължи до 28 май, допълва БТА.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1021 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини