Уди Алън ще работи с Кейт Бланшет и Алек Болдуин в следващия си филм

  • 05 юни 2012 10:38

  • 1195
  • 0
Уди Алън ще работи с Кейт Бланшет и Алек Болдуин в следващия си филм
©

Вчера Уди Алън обяви звездни състав на следващия си филм. Продукцията, която все още няма име, ще събере на едно място носителката на "Оскар" Кейт Бланшет, американският стенд-ъп комедиант Луис Си Кей и актьорът Алек Болдуин, пише "Дневник", позовавайки се на "Ройтерс".

Режисьорът и сценарист сподели, че филмът ще се снима това лято в Сан Франциско. Това ще е и първият път, в който носителят на "Оскар" ще използва точно този град като декор на творбата си от режисьорския си дебют през 1969 с "Take The Money And Run" насам.

В новия филм 76-годишният Алън се завръща към американската си родина, след като дълго време снимаше в серия от големи и известни европейски градове като Лондон, Париж, Барселона и Рим, а междувременно взе и "Оскар" за оригинален сценарий за "Полунощ в Париж".

Алън има над 40 филма като режисьор в кариера, обхващаща шест десетилетия, напомня изданието. Той се появява наред с Пенелопе Крус и Джес Айзенбърг и в последния си филм "На Рим с любов" ("To Rome With Love"), който тръгва по американските кина на 22 юни.

Последвайте канала на

1195 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини