COVID-19 събори Джейсън Момоа, спряха снимките на „Аквамен 2“

  • 28 октомври 2021 17:01

  • 6334
  • 1
COVID-19 събори Джейсън Момоа, спряха снимките на „Аквамен 2“
© Getty images

Холивудската звезда Джейсън Момоа се е заразил с COVID-19 по време на снимките на "Аквамен и изгубеното кралство" във Великобритания и в момента е в карантина, съобщава Нова телевизия.

"Джейсън, за щастие, е добре. Но това е истинско главоболие за шефовете на филма, които сега се притесняват, че ще трябва да забавят натоварения график на снимките", твърдят вътрешни източници на таблоида "Сън".

"Аквамен" задържа интереса и след Новата година

Твърди се също, че всички на снимачната площадка редовно се изследват за коронавирус. Филмът се снима в Leavesden Studios в Хертфордшир и е планиран да излезе на екран през декември 2022 г. Джейсън и много други от първата продукция от 2018 г. се завръщат, включително Амбър Хърд, Никол Кидман, Патрик Уилсън, Уилям Дафо и Долф Лундгрен.

Оригиналният филм за Аквамен излезе на екран през декември 2018 г. и беше един от най-големите хитове в разширената вселена на DC (DCEU). Лентата събра 1,148 млрд. долара в световен мащаб.

По-рано този месец Джейсън заяви, че е получил многобройни наранявания по време на снимките на продължението на "Аквамен". Участвайки в епизод на токшоуто на Елън Дедженерис, Джейсън каза:

„Остарявам, ето какво се случва. Нараних си очите, имам херния, ребрата ми са извадени. Просто съм пребит“, споделя актьорът.

Въпреки всичко, 42-годишният актьор каза, че "Аквамен" ще бъде страхотен филм".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6334 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.10.28 | 17:20

1
За 40 млн хонорар нищо му няма ще търпи

Добави коментар

Водещи новини