Уил Пакър ще продуцира 94-ата церемония за наградите "Оскар"

  • 06 октомври 2021 12:34

  • 1179
  • 0
Уил Пакър ще продуцира 94-ата церемония за наградите "Оскар"
© Getty Images/Guliver

Уил Пакър ("Пътуване по женски") ще продуцира церемонията за наградите "Оскар" догодина, предаде Асошиейтед прес, позовавайки се на Академията за кинематографично изкуство и наука.

Пакър за първи път ще бъде продуцент на шоуто. Това е третият път от години, когато киноакадемията и телевизия Ей Би Си ангажират нов продуцентски екип.

"Оскарите" не минаха без традиционните активистки изказвания на кинодейците

"Каква чест! Силата, красотата, романтиката на образите във филмите винаги са ме привличали. Изцяло приемам предизвикателството", се посочва в направеното от Уил Пакър изявление.

Като основател и главен изпълнителен директор на компаниите "Уил Пакър прадъкшънс" и "Уил Пакър медиа" Пакър е продуцирал филми като "Вечерно училище" и "Бандата от Комптън" и римейка на сериала "Корени".

"Земя на номади" спечели награда "Оскар" за най-добър филм

Шейла Кауън ще продуцира шоуто за наградите "Оскар" заедно с Уил Пакър.

Церемонията за водещите киноотличия от няколко години бележи спад в рейтинга. След като тази годината то беше основно на гара Юниън Стейшън заради коронавирусната пандемия, догодина шоуто се завръща на обичайното си място - театър "Долби" в Холивуд.

Забавни факти за наградите "Оскар" тази година

Наградите "Оскар" ще бъдат раздадени за 94-и път на 27 март 2022 г. Церемонията ще бъде предавана на живо от телевизия Ей Би Си, допълва БТА. 

Последвайте канала на

Весела Найденова
1179 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини