Над 70 коли – на първото автокино в Асеновград

  • 20 юли 2021 15:06

  • 1664
  • 1
Над 70 коли – на първото автокино в Асеновград
© Община Асеновград

Община Асеновград предостави възможност за безплатно автокино на жителите и гостите на града. Паркингът на Kaufland в понеделник вечер едва успя да побере желаещите да присъстват на прожекцията. Автомобилите бяха над 70, а киноманиаците близо 150. Освен с колите си, имаше и хора, които бяха дошли пеша и останаха да гледат филма правостоящи. Всичко това сочи, че нестандартните и нови за града мероприятия предизвикват интерес сред асеновградчани. Община Асеновград ще продължава с организирането и провеждането на подобен тип събития.

Специален гост на фестивала е Александър Сано. Първият филм, който бе излъчен – „Диви и щастливи“ – предизвика позитивни реакции у зрителите. Лентата съдържа и комични, и екшън елементи и продължи повече от два часа. В края на прожекцията шофьорите на всички автомобили сигнализираха с клаксоните и фаровете си, че са останали доволни и приятно изненадани от реализацията на идеята.

Кинофестивалът продължава и тази вечер – 20.07.21 г. – с филма „Привличане“. Обявеният час за паркиране, след който зрителите могат да започнат да пристигат с автомобилите си, е 20:00 ч., а началото на прожекцията отново е от 21:00 ч. Мястото - паркингът на Kaufland. Автокиното се осъществява безплатно за посетителите, благодарение на финансовата подкрепа на община Асеновград.

Борислава Борисова
1664 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
j

2021.07.20 | 15:15

1
porednata prostutiq edna bomba na parkinga i ekstra

Добави коментар

Водещи новини