Мария Бакалова не успя да спечели „Златен глобус“

01 март 2021 07:12

Мария Бакалова не успя да спечели „Златен глобус“
© Instagram
1931 3

Българската актриса Мария Бакалова не успя да спечели „Златен глобус“, информира БНР. В категорията „Най-добра актриса в мюзикъл или комедия“ призът грабна Розамунд Пайк за ролята й във филма „Много ми пука“. Другите претенденти в категорията, освен Мария Бакалова за участието й в продължението на "Борат", бяха Кейт Хъдсън, Мишел Пфайфър и Аня Тейлър-Джой.

По-рано, комедийните актриси Тина Фей и Ейми Полър откриха 78-а церемония за раздаването на наградите „Златен глобус“. Заради пандемията обаче, тя се провежда твърде необичайно. Фей води на живо от зала „Рейнбоу” в центъра „Рокфелер” в Ню Йорк, а Полър е водеща в хотел „Бевърли Хилтън” в Бевърли Хилс, където и традиционно се провеждат наградите.

„Тина и аз водим от два различни града, а технологията е толкова напреднала, че едва ли може да се познае“, каза на откриването Ейми Полър и „докосна“ Тина Фей, докато и двете бяха показвани на телевизионния екран.

Ще вземе ли тази нощ Мария Бакалова „Златен глобус“

На церемонията присъства само абсолютно необходимият персонал, както и звездите, представящи наградените. Номинирани се включват само през видео връзка.

Още в самото начало имаше и технически гаф. Даниел Калуя, който спечели в категорията „Най-добър актьор в поддържаща роля“ за участието си във филма „Юда и черният месия“, се сблъска с неочакван технически проблем. Звукът на видео включването му прекъсна на благодарственото слово за наградата, което принуди водещата на награждаването в тази категория Лора Дърн да се извини. Малко по-късно звукът беше възстановен.

Novini.bg
1931 3

Свързани новини

Коментари (3)

Добави коментар
ФАРАОН

2021.03.10 | 08:29

34727
ИМА И ПО-ВАЖНИ НАГРАДИ :)

2021.03.01 | 08:44

25333
Чакайте бе хора, вие какво очаквахте? Успокойте се. В един филм пълен с простотии, да си размазва паста в лицето или да си вдига роклята на голям "бал", това ли е нейното "постижение"? Сигурно е талантлива, но не повече от много други, които не са имали този "шанс". Да й пожелаем успех в някой сериозен филм.

2021.03.01 | 09:03

25349
Това е гнусното лицемерие на американците. И другите филми са боза, но умишлено не дават награда на българи. За тях в момента приоритет е негри да чукат бели жени и това да бъде пропагандирано във филмите.

Добави коментар

Водещи новини