Кенет Брана ще изиграе Борис Джонсън в сериал

  • 24 януари 2021 15:08

  • 883
  • 3
Кенет Брана ще изиграе Борис Джонсън в сериал
© Getty Images/Guliver (архив)

Актьорът Кенет Брана ще се превъплъти в ролята на министър-председателя Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е в сериала "Островът с призраците", (The Sceptred Isle), който ще бъде посветен на действието на властите по време на пандемията от Ковид-19, съобщи ТАСС.

Режисьор ще е Майкъл Уинтърботъм. Сериалът ще разказва за събитията от първата половина на миналата година - от откриването на първия заразен във Великобритания до приемането на самия Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е в болница с Ковид-19 и раждането на сина му на 29 април, предава БТА.

Дуейн Джонсън ще участва в сериал, посветен на живота му

Автори на сценария ще са Уинтърботъм и Кирън Куърк. Повествованието ще се основава на разкази на хора, които работят в канцеларията на Джонсън, в министерството на здравеопазването и научно-консултативната група по извънредни ситуации, както и на истории на лекари и хора, работещи в домове за възрастни.

"Първата вълна на пандемията ще остане в паметта ни завинаги. Това беше време, когато цялата страна заедно започна да се бори с невидим враг. Това беше време, когато осъзнахме истинското значение на единството" - каза Уинтърботъм.

Снимките на сериала ще започнат тази година, а премиерата се очаква да е през есента на 2022 г. по телевизия Скай.

Брана, който е на 60 години, става известен с екранизации на пиеси на Уилям Шекспир и ролята на Хамлет, която изпълнява през 1996 г.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
883 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Кенет остаря ...

2021.01.24 | 17:46

3
... и започна тотално да изкуфява! Нито филмите му са това, което бяха навремето, нито пък превъплъщенията му отговарят на добрата Шекспирова школа! А да тръгнеш да играеш тая уродлива карикатура, трябва доста да си го закъсал и то предимно умствено!?
НЕПОДКРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ И НЕ СЪМ ПЛАТЕН

2021.01.24 | 15:48

2
5 ГОДИНИ С. ТРИФОНОВ НИ КАЗВАШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ТАЙНО СЕ УГОВАРЯШЕ С Б.Б ДА ВЛЯЗАТ 50% НЕГОВИ ХОРА ВЪВ ГЕРБ И КОГАТО Б.Б МУ ОТКАЗА ТОЙ ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ ПРОТИВ Б.Б СЪЩИЯТ С. ТРИФОНОВ БЕШЕ ПРИЯТЕЛ СЪС ИЛИЯ ПАВЛОВ И СЪС ГЕОРГИ ИЛИЕВ И ПРЕДЛОЖИ НИСКА СУБСИДИЯ ЗА ПАРТИИТЕ ЗА ДА СТАНАТ ОБЕКТ НА КОРУПЦИЯ И ЗАВИСИМОСТ ОТ СТРАНА НА БОГАТАШИТЕ И ОТ СЕГА КАЗВА ЧЕ АКО ТОЙ УПРАВЛЯВА ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ЗА ДА МОГАТ БОГАТАШИТЕ КАТО НЕГО ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ПЛАЩАТ КОЛКОТО ПЛАЩАТ И БЕДНИТЕ ХОРА КОИТО ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ ТОВА ЛИ ЩЕ Е ЧОВЕКЪТ КОИТО ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО КОРУПЦИЯТА МУТРИТЕ И БЕДНОСТТА НЕ ВЯРВАМ НА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ AKO TOЙ НИ УПРАВЛЯВА ЩЕ БЪДЕ КАТО Б.Б А НА НАС ВТОРИ Б.Б НЕ НИ ТРЯБВА НАЛИ
Юрган Клоп

2021.01.24 | 15:26

1
еВахти глупостите. Да направят сериал как Меркел ака всяка сутрин, или как Орбан си сърба супата, на западния свят съвсем му свършиха идеите.

Добави коментар

Водещи новини