Селена Гомес пристигна в България!

  • 04 май 2012 14:38

  • 2839
  • 0
Селена Гомес пристигна в България!
©

Идолът на тийнейджърите по цял свят Селена Гомес кацна в София, научи „България Днес".

Освен младата красавица по софийска земя вече стъпва и кинолегендата Джон Войт, баща на една от най-красивите жени на планетата - Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския.

Селена и Джон са у нас за заснемането на филма „Бягството", в който роля ще има и холивудската знаменитост Итън Хоук.  19-годишната Гомес, която освен актриса е певица, че и гадже на друг "тийнмесия" Джъстин Бийбър, ще има главна роля в „Бягството". Той ще се снима в „Ню Бояна филм".

Според западни медий това ще е римейк на лента от 1972 г. със Стив Маккуин и Али Макгроу. Ако това е вярно, то настоящата  версия на "Бягството" ще е  третат подред - през 1993 г. бе заснет римейк с Алек Болдуин и Ким Бейсинджър, пише hotnews.bg.

Самата  Гомес преди няколко седмици пусна в интернет видеообръщение, в което разказа, че ще снима филм на място, наречено от самата нея Бългерия: „Това е по-скоро екшън филм. После   започвам работа по друг проект. След това ще направя моя четвърти албум, който ще бъде най-добрият от всички досега", допълни Селена в интернет клипчето.

Последвайте канала на

2839 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини