Документален филм описва президента Тръмп като зловреден нарцис

  • 01 септември 2020 14:10

  • 702
  • 6
Документален филм описва президента Тръмп като зловреден нарцис
© Getty Images

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е "злокачествен нарцисист", твърди американски документален филм, базиран на разговори с психолози, съобщи БТА.

"Негоден: психологията на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския" - това е заглавието на филма, който от днес е в интернет.

Тръмп: Байдън е марионетка на задкулисието

Авторите му твърдят, че не са политически пристрастни, въпреки че САЩ са в предизборна кампания. Интервюираните във филма психолози уверяват, че е техен лекарски дълг да предупредят американската общественост какво е душевното здраве на Тръмп. Според един от тях, Джон Гартнър, президентът на САЩ ясно проявява четири симптома на злокачествен нарцисизъм, "най-разрушителия" тип поведение: параноя, самовлюбеност, антисоциален характер и садизъм.

"Този тип управници се появяват в цялата история на човечеството и винаги са изключително пагубни", заявява Гартнър и отбелязва, че същата диагноза е била поставена на Хитлер, Сталин и Мусолини.

В наскоро публикувана книга племенницата на президента Мери Тръмп, която също е психолог, го определя като самовлюбен лъжец. "Патологиите на Доналд са толкова комплексни и постъпките му често са толкова необясними, че за поставяне на цялостна диагноза би била необходима цяла поредица от психологически и неврофизиологически тестове, които той никога няма да приеме", смята тя.

В документалния филм освен с психолози са водени разговори с юристи, историци, бивши разузнавачи и бивши съветници на президента.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
702 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2020.09.03 | 06:29

6
Идват избори. Още книги и филми ще излизат. Демократите не спят.

2020.09.02 | 13:25

5
Тръмп е висока топка за откачената епилептичка Клинтън , безумния крадец Байдън и шантавата черна адвокатка ! Пак ще ги прати в дупката да ги заровят завинаги и окончателно да приключат опитите си за господство в света !

2020.09.01 | 14:34

1
Килъри, Обама, Камала и Байдън са още по-откачени и те са поръчали този филм. Обама е наркоман, Килъри е ултрафеминистка, Байдън е идиот и разбойник, а Камала е всичкото на десета степен + лесбийка и адвокатка на неграмотните негри. Странно е как никой не прави документални филми за тях.

2020.09.01 | 18:02

4
Решетников, ти ли си? Кога ще ни издължиш рублите?

2020.09.01 | 17:14

3
Джон Гартнър дава най-точното определение за Тръмп. Още от началото гледах с не доверие на само-влюбената му физиономия. Отвратителен, за нищо не става.
NINA

2020.09.01 | 16:22

2
ТОЗИ СВИАТ СЕ ПОБАРКА

Добави коментар

Водещи новини