Дженифър Анистън обеща изключително смешен епизод на "Приятели"

  • 23 юни 2020 10:07

  • 1565
  • 2
Дженифър Анистън обеща изключително смешен епизод на "Приятели"
© Getty Images

Актрисата Дженифър Анистън обеща, че специалният епизод на култовия сериал "Приятели" ще е изключително смешен и забавен, съобщи електронното издание "Контактмюзик".

Снимките на специалния епизод са насрочени за август, след като бъдат отменени ограниченията заради пандемията от новия коронавирус.

Анистън, която е на 51 години, ще се събере заедно с останалите изпълнители на главните роли в сериала - Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър, за заснемането на специално издание на сериала за Ейч Би О Макс, предава БТА.

Заснемат специален епизод със звездите от "Приятели" през август

Епизодът трябваше да бъде заснет през май, но продукцията бе отложена заради пандемията и сега екипът се надява да успее да я осъществи през август.

Пред сп."Варайъти" Анистън и Кудроу споделиха очакванията си от снимките. "Смятам, че ще бъде наистина забавно, ако въобще някога излезем от карантината и успеем да направим този епизод", каза Анистън. Кудроу я допълва: "Да, ще бъде наистина страхотно. Нямам търпение да го заснемем. Все още не знаем всичко за епизода и си мисля, че идеята е ние също да бъдем изненадани от някои неща".

Те не разкриха никакви подробности от сценария, но споделиха, че всъщност няма да влизат отново в ролите на героините си - Рейчъл и Фийби, а по-скоро ще си спомнят за участието си в шоуто.

Комедийният сериал "Приятели" се излъчва от телевизия Ен Би Си от септември 1994 до май 2004 г. Шоуто е отличено с множество награди, сред които шест "Еми" и "Златен глобус".

Последвайте канала на

Novini.bg
1565 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Жоро

2020.06.23 | 12:44

2
Ако само ще си спомнят забавни моменти и ще ги коментират, мерси. Това няма да е епизод. Не знам очаквам от епизода, но не е това.
wtf!?!?!??!

2020.06.23 | 11:09

1
до вчера обясняваха как дори не помнят сериала , сега обаче като замириса на мангизи.....

Добави коментар

Водещи новини