"Дисни" подготвя игрална версия на анимацията "Херкулес"

Компания "Дисни" подготвя игрална версия на хитовата си анимация "Херкулес", съобщи Контактмюзик, позовавайки се на "Холивуд рипортър".

Римейкът ще бъде продуциран от Джо и Антъни Русо, които са режисирали няколко филма от кинематографската вселена на "Марвел", в това число "Отмъстителите: Краят".
Сценарият е поверен на Дейв Калахъм ("Непобедимите").

В анимацията от 1997 г. героят от древногръцката митология Херкулес говореше с гласа на Тейт Донован. Персонажи озвучаваха също Джеймс Удс и Дани де Вито.

„Дисни“ предупреждава: „Дъмбо“ е с „остарели културни схващания“

Наскоро феновете на певицата Ариана Гранде лансираха онлайн петиция с искане озвучаването на Мегара - централния женски персонаж, да бъде поверено на тяхната любимка.
Засега с продукцията се свързват имената на Райън Гослинг и Идриж Елба.

На този етап остава неясно дали игралната версия ще съдържа музикални елементи като оригинала. Имайки предвид, че сценарият е поверен на Калахъм, зрителите могат да очакват изобилие от екшън.

"Херкулес" е поредната осъвременена версия на анимационни класики на "Дисни" след "Лейди и Скитника", "Дъмбо", "Цар Лъв", "Аладин" и "Красавицата и Звярът". Наскоро компанията оповести, че планира и игрална версия на "Робин Худ".

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Филми

още

Анкета

Настроихте ли се на есенна вълна?

Настроихте ли се на есенна вълна?

Избрано от Интернет