Сталоун, Шварценегер, Вини Джоунс и Фифти Сент се събират за нов екшън

  • 06 април 2012 10:24

  • 2492
  • 0
Сталоун, Шварценегер, Вини Джоунс и Фифти Сент се събират за нов екшън
©

Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, все по-често изявяващият се в киното рапър Фифти Сент и бившият футболист Вини Джоунс ще играят в екшъна The Tomb, пише сп. "Варайъти".

В центъра на действието е героят на Сталоун, експерт по сигурността, който създава перфектната защитна система. Но по мистериозен начин точно тя го хваща на местопрестъплението и той е несправедливо осъден. В затвора той среща героя на Шварценегер, който предлага помощта си, а Вини Джоунс ще играе един от пазачите. Ейми Райън, позната от сериалите The Wire и "Офисът", е в ролята на приятелката на главния герой, пише dnevnik.bg.


 

Режисьор е Майкъл Хафщрьом, работил преди по хорърът "Клетвата" с Антъни Хопкинс.

Филмът е само част от завръщането на Шварценегер в киното. Той е обвързан с няколко проекта – екшънът Last Stand, в който ще играе несправедливо обвинен полицай в Лос Анджелис, продължението на "Непобедимите", където също ще си партнира със Сталоун, както и втора част на комедията от 80-те "Близнаци" с Дани де Вито. Преди разкритието, че той е имал любовница и извънбрачен син, Шварценегер беше обвързан и с военната драма With Wings as Eagles, екранизация по неизвестен още комикс, както и нови продължения на "Терминаторът" и "Хищникът", но впоследствие агентът му обяви, че тези проекти са замразени, за да може бившият губернатор на Калифорния да се съсредоточи върху личния си живот.

В края на миналата година Шварценегер и Сталоун бяха в България за снимките на "Непобедимите 2", а Вини Джоунс работеше по нов филм в страната през март.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2492 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини