Аштън Къчър ще играе Стив Джобс

  • 02 април 2012 16:13

  • 1671
  • 0
Аштън Къчър ще играе Стив Джобс
©

Аштън Къчър ще влезе в ролята на Стив Джобс в биографичен филм, посветен на главния изпълнителен директор на Apple, съобщава Digital Spy.

Актьорът от сериала "Двама мъже и половина” ще се превъплъти в покойния изобретател за създаването на проекта "Jobs”, сочи сп. Variety.

С нелеката задача да разкаже за живота на предприемача - от ранните му години като хипи до смъртта му през октомври 2011 г. - ще се заеме режисьорът Джошуа Майкъл Стърн.

Напоследък Аштън Къчър отново се намира в светлината на прожекторите. В края на март той започна преговори за участието си в десетия сезон на "Двама мъже и половина”, където замества актьора Чарли Шийн.

Междувременно се появиха слухове, че Къчър, който наскоро се раздели със съпругата си Деми Мур, излиза с певицата Риана. Изпълнителката опроверга тези твърдения, като заяви, че се чувства щастлива, въпреки че все още е сама.

Слуховете за зараждащите се любовни отношения между двете звезди се появиха, след като Риана бе забелязана да излиза от дома на Къчър в 4 ч. сутринта.

Последвайте канала на

1671 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини