Продуцентът на "Бохемска рапсодия" подготвя биографична лента за Майкъл Джексън

  • 24 ноември 2019 16:16

  • 1182
  • 1
Продуцентът на "Бохемска рапсодия" подготвя биографична лента за Майкъл Джексън
© gettyimages

Продуцентът на филма "Бохемска рапсодия" Греъм Кинг работи над нова биографична лента за Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на, съобщи БТА, цитирайки Контактмюзик.

Кинг е получил разрешение от наследниците на починалия крал на поп музиката да бъде заснет филм за живота му. За целта продуцентът е получил достъп до музиката на Джако. Джон Лоугън се е заел с написването на сценария за компанията "Джи Кей филмс" на Греъм Кинг. Засега обаче нито едно филмово студио не се е ангажирало с проекта.

Филмът "Бохемска рапсодия" увеличи продажбите на записите на група "Куин"

Филмът ще проследи живота на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на, от периода, предхождащ прославянето му като член на групата "Джексън файв", до смъртта му през юни 2009 г. на 50-годишна възраст. Очаква се новият филм да фокусира вниманието и върху отправените срещу Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на обвинения в педофилия, макар че семейството му ги отхвърли.

Филип Епитропов
1182 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Аз

2019.11.24 | 19:06

1

Велик! Да спрат да му точат парите с лъжите си! Майкъл е най-големият индивидуален дарител на средства за благотворителност на всички времена-350млн.долара приживе! Велик със живота си, творчеството си, наследството си!

Добави коментар

Водещи новини