Злодеида продължава да държи най-голям зрителски интерес

С една трета по-малък зрителски интерес спрямо първия уикенд у нас "Господарка на злото 2" остава най-гледаният филм, сочат обобщените данни от киносалоните. Историята за двете царства, които трябва да се съберат след женитбата на наследниците им, която е параван за заговор срещу Злодеида, е гледана вече от 69 844 зрители и има 743 556 лева приходи.

На втора позиция след изборния уикенд остава българският "Завръщане". Случващото се между четирима приятели в детските им години и 20 години след това, в което са намесени родови отношения, детска любов и състезателен дух, е гледано от 36 829 зрители и има 335 223 лева приходи.

Първата премиера от миналия петък - "Терминатор: Мрачна съдба", шести по ред филм от поредицата, е на трето място по зрителски интерес. Продължението на история от епизода "Страшния съд" от 1997 година, в което Дани Рамос се обединява с Грейс и Сара Конър, за да оцелее, е гледано от 8 323 зрители и има 84 711 лева приходи за първите три дни у нас.

Четвърти по ред е "Жокера", който е вече месец сред първите по гледаемост филми у нас. Утопичният филм за времето преди Батам в Готъм сити и превръщането на Артър Флек в познатият герой е с вече 103 831 зрители и отчита 982 733 лева приходи от билетите им.

На пета позиция е "Обратно броене" - втората премиера от миналия уикенд, чието съдържание го доближава до очаквания Хелуин. Разказът за телефонно приложение, което отброява времето до смъртта на притежателя на телефона, е гледан от близо 2 921 зрители и има 28 894 лева приходи за първите три дни у нас.

Шесто място е за екшъна "Близнакът", в който Уил Смит се изправя срещу Уил Смит. Напълненият догоре с компютърни ефекти и моделиране филм за времето, в което паравоенна корпорация си създава клонинги по подобие на наемен убиец, е вече три седмици на екраните у нас и за това време са го гледали 28 546 зрители и има 306 624 лева приходи.

На седма позиция е трета премиера от миналия уикенд - анимацията "Клара". През първите три дни приключенията на веселия енот и мърморещото джудже в търсенето на вълшебния дракон са гледани от 2 260 зрители и имат 18 703 лева приходи от билетите им.

Друга анимация - "Загубеният Йети", е на осмо място след месец на екраните у нас. Дългото над 3000 километра пътуване на тийнейджърката Йи и малкото йети е гледано от 39 980 зрители и има 383 038 лева приходи.

На девето място е също анимация - "Г-н Беля". Пътуването на домашното кученце, попаднало в света на бездомните, за да избяга от децата на собственика си, е вече четвърта седмица на екраните и има 13 376 зрители и 132 922 лева приходи от билетите им.

Десета позиция е за "Angry Birds: Филмът 2", който е вече десета седмица сред първите десет най-гледани филми у нас. Историята за популярните герои, към които сега се присъединяват и обитателите на острова на орлите е гледана от 74 591 зрители и има 685 85 лева приходи.

Извън първата десетка са три от премиерите от миналия петък. Историята от "Тази, която не съм" по романа на Камий Лоранс е гледана от 2 880 зрители, включително и тези от фестивала "Сине либри" и има 27 459 лева приходи от билетите им.

Българският "Ирина" е с общо 2 657 зрители, включително и тези от предпремиерните му прожекции, като приходите от билети са 10 669 лева. "Изпепеляване" по разказа на Харуки Мираками е гледан от 1 534 зрители, включително и тези от фестивала "Сине либри" и има 13 028 лева приходи от билетите им.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Филми

още

Анкета

Как се подготвяте за наближаващите празници?

Как се подготвяте за наближаващите празници?

Избрано от Интернет