"Костенурките Нинджа" се завръщат!

  • 20 март 2012 10:57

  • 7282
  • 1
"Костенурките Нинджа" се завръщат!
©

Любимите на не едно и две поколения деца "рицари в черупки" ще направят поредно завръщане на големия екран в новия филм "Костенурките Нинджа".

Микеланджело, Донатело, Леонардо, Рафаело, Сплинтър, Шрьодер, Кранк, Бибоп, Рокстеди, Април и компания ще ни напомнят, че те бяха героите, които успяха да "оформят" привлекателен образ на мутантите в съзнанията на милиони деца по цял свят, пише inews.bg.

Продуцентът на Platinum Dunes, популярният режисьор Майкъл Бей, ще работи заедно с Nickelodeon върху поредната адаптация на класическата младежка поредица. Освен тях зад продукцията ще застане и гигантът Paramount Pictures.

Единствената генерална новост, която е известна до момента, е промяната на външния вид на любимите ни костенурки. В новата версия те ще бъдат представители на извънземна раса.

"Когато гледат този филм, децата ще повярват, че тези костенурки някога действително са съществували. Новите костенурки са с извънземен произход и ще бъдат корави, цапнати в устата, забавни и много любвеобвилни", казва продуцентът Майкъл Бей.

Сценаристи на новата лента ще бъдат Андре Немек и Джош Апелбаум, чието дело е и сценарият на пресния "Мисията невъзможна: Режим Фантом".

Режисьор на новите Костенурки Нинджа ще бъде Джонатан Лийбесман, когото помним от миналогодишния "Битка Лос Анджелис: Световна инвазия" и "Тексаско клане: Началото". 

За съжаление на милиони малчугани все още липсва конкретна дата за старт на снимките, но за сметка на това Paramount Pictures гласят премиерата за 25 декември 2013 година.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
7282 1

Коментари 1

Добави коментар
е що

2012.03.21 | 17:15

1
Нали си беха мутирали черепахи от каналите на градо, сега пък извънземни...

Добави коментар

Водещи новини