Видео с красотата на България развълнува зрителите на BBC

  • 12 септември 2019 09:50

  • 1368
  • 4
Видео с красотата на България развълнува зрителите на BBC
©

През последните години Владислав Терзийски създава внушителни и неповторими кадри, изобразяващи "неуловими" моменти от планините на България. Въпреки честия интерес, който предизвиква към себе си и към работата си, с години той стои далеч от медийно внимание и близо 8 месеца от годината прекарва сред природата.

Преди близо три години негова фотография предизвиква истински фурор във Фейсбук – публикацията има близо 9 хиляди споделяния, над 36 хиляди харесвания и почти 600 коментара. Талантливият фотограф е изключително взискателен към съдържанието, което споделя. Тази година, за Националния празник на България - 3-ти март, Владислав планира да публикува клип, чиито кадри е събирал почти четири години, снимайки из планините. Поради непредвидени обстоятелства той успява да го покаже няколко дни по-късно и реакциите не закъсняват – зрителите са във възторг и видеото се споделя от десетки в рамките на минута. Tака го забелязва и бранд мениджърът на бира номер 1 в България, която го показва на своя екип.

Вдъхновени от коментарите на хората под видеото на Владислав, те решават единодушно да помогнат то да излезе извън социалните мрежи, дори извън границите на България. Видеото, дело на Владислав Терзийски бе излъчено на 10.09 в ефира на ВВС - най-гледаната световна телевизия.

Последвайте канала на

Novini.bg
1368 4

Коментари 4

Добави коментар
Марин

2019.09.12 | 12:34

4

На снимката са Трите върха от италиянските Алпи

2019.09.12 | 10:52

3

Прав е 1 - този даже не прилична на българин - явно е от смесен брак между българска кифла златотърсачка и някой застаряващ богат норвежец. Иначе не снима много лошо, но това няма никакъв принос за обществото - вече всеки снима с всичко, изтърка се.

Терминал 2

2019.09.12 | 10:24

1

От къде пари за 9 месеца да вее гащи? Най-вероятно не работи от 8 до 18 като повечето нормални българи, може би е готованец и харчи парите на мама и тате - така всеки може да снима с дрон и да се маа насам-натам...

Off

2019.09.12 | 10:42

2

Очевидно намира как да си вади хляба. Твоя ограничен селски мозък едва ли може да проуемее, че пари могат да се изкарват и без да се копа на полето.

Добави коментар

Водещи новини