Гневните птици не позволиха на "Код: Ангелът" да ги детронира

Втората история на съжителството между прасетата и гневните птици, разказана в "Angry Birds: Филмът 2" продължава да е най-гледаният филм у нас, сочат обобщените данни от киносалоните. За десетте дни на екраните у нас историята, в която прасета и птици се съюзяват срещу заплахата от ледения остров на орлите е гледана от вече 33 910 зрители и има 304 505 лева приходи.

На втора позиция е първата премиера от миналия уикенд - "Код: Ангелът". Третия поред филм за агент Банинг, който отново е замесен в история, свързана с президента на САЩ и сериозна заплаха срещу него, е гледан от 7 176 зрители и има 69 822 лева приходи.

Трета позиция е за филма на Куентин Тарантино - "Имало едно време... в Холивуд". След три седмици на екраните у нас филмът с Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и Леонардо ди КаприоЛеонардо ди Каприо Леонардо Вилхелм ди Каприо (на английски: Leonardo Wilhelm DiCaprio) е американски актьор, носител на една в главните роли е гледан вече от 58 704 зрители и има 557 007 лева приходи.

Четвърто място сред най-гледаните филми е за "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" - десетият поред филм от екшън-поредицата. Случващото се с двамата агенти - британски и американски, които трябва да обезвредят анархиста Брикстън и да се справят със смъртоносен вирус е вече пета седмица на екраните у нас и за това време е гледано от 156 240 зрители и има 1 719 013 лева приходи от билетите им.

Пето място в топ 10 е за новата версия на "Цар Лъв", римейк на анимацията от 1994 година. Историята с познатото "Хакуна Матата" кредо и с пътя на Симба към престола на Лъвската скала е вече почти два месеца на екраните у нас и за това време са я гледали 270 658 жители и има 2 682 314 лева приходи.

На шесто място е трилърът "Докато смъртта ни раздели". Приключението на току-що омъжената Грейс в семейство Ле Домас в първата й брачна нощ, което се превръща в състезание по оцеляване за булката е гледано от 17 288 зрители и има 140 094 лева приходи за десетте дни у нас.

Седмо място е за комедията "Момчета за пример". Преминаването на три деца към света на подрастващите, съпроводено с подмяна на счупен дрон, търсене на леки наркотици, участие в парти с целуване, е гледано от 15 946 зрители и има 135 336 лева приходи за трите седмици у нас.

Анимацията "Сами вкъщи 2" е на осмо място по зрителски интерес. Продължението на историята за териера Макс, който този път има фермерска мисия и още една - спасяването на сибирски тигри - албиноси, е вече трети месец на екраните у нас и за това време отчита 93 972 зрители и 887 276 лева приходи.

На девета позиция е документалният филм "Да ходиш по вода". Разказът за инсталацията "Плаващи кейове" на Кристо Явашев в езерото Изео, Италия, е гледан от 1 237 зрители и има 11 372 лева приходи.

Десети по ред е музикълът "Аладин", римейк на анимацията от 1992 година на "Дисни". Заимстваната от "Приказки от 1001 нощ" история е вече почти четвърти месец на екраните и за това време са я гледали 157 969 зрители и събира 1 630 966 лева приходи.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Филми

още

Анкета

Настроихте ли се на есенна вълна?

Настроихте ли се на есенна вълна?

Избрано от Интернет