Джуси Смолет, който излъга, че е бил атакуван, няма да се завърне в "Империя"

  • 09 август 2019 09:32

  • 590
  • 0
Джуси Смолет, който излъга, че е бил атакуван, няма да се завърне в "Империя"
© Getty Images/Guliver

Скандалният актьор Джуси Смолет няма да се завърне за предстоящия шести и последен сезон на сериала "Империя", предаде Асошиейтед прес, позовавайки се на главния изпълнителен директор на "Фокс ентъртейнмънт" Чарли Колиър.

Слагайки край на спекулациите относно потенциалното завръщане на Смолет за финала на поредицата, Колиър е потвърдил решението на Лий Даниълс - един от създателите на "Империя", да се откаже от участието на скандалния актьор.

Даниълс първоначално подкрепи Джуси Смолет, след като актьорът, който е от афроамерикански произход и е с хомосексуална ориентация, заяви, че е станал жертва на расистка и хомофобска атака. Когато срещу Смолет бяха повдигнати обвинения, че е инсценирал нападението, Лий Даниълс заяви, че темата е станала твърде болезнена за него и актьорския състав на "Империя".

Запитан защо от телевизия "Фокс" са продължили договора на Джуси Смолет за шестия и последен сезон на поредицата въпреки проблемите му със закона, Чарли Колиър е отговорил, че са искали правилно да преценят ситуацията, преди да вземат решение за бъдещето на актьора в сериала.

През май телевизия "Фокс" съобщи, че предстоящият шести сезон на поредицата ще бъде последен. В познатите им роли ще се завърнат Тараджи П. Хенсън и Терънс Хауърд. 

Последвайте канала на

БТА
590 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини