Подготвя се втори сезон на българския сериал в Ню Йорк

  • 08 август 2019 13:07

  • 1996
  • 1
Подготвя се втори сезон на българския сериал в Ню Йорк
©

Българският сериал "Изгубени и намерени в Ню Йорк" се подготвя за втори сезон.

Проектът на Ванина Кондова Lost & Found, NY разказва с голяма доза хумор за трудностите на една българска актриса да пробие на голямата сцена в актьорската професия в един от артистичните центрове на света.

Първият сезон на уебсериала, който може да бъде гледан в YouTube и Vimeo, получи отлични отзиви. Той попадна в програмата на 15 международни фестивала, сред които Лос Анджелис, Лондон и Рим. Получи награда за най-добър епизод в Москва и най-добър уебсериал в Пуна, както и номинация за най-добра актриса в Глазгоу.

Първата част на поредицата включва пет епизода. В тях Ванина, която играе главната роля, описва част от личните си преживявания в Ню Йорк. Тя пише сценария и участва във всички етапи на продукцията. Възпитаничката на НАТФИЗ от 10 години живее и работи в Ню Йорк.

Проектът започва през 2016 г., а в него освен Ванина Кондова участва и носителят на 4 награди „Еми“ Калин Иванов. Само преди няколко месеца той отново бе отличен с престижната награда за операторско майсторство. Калин е режисьор и оператор на сериала. Съпругата му Ана Атанасова е монтажист, а сестрата на Ванина Дария играе в продукцията. Четиримата са продуценти на филма.

Как може да подкрепите сериала вижте тук.

Последвайте канала на

Novini.bg
1996 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Химлер

2019.08.19 | 13:13

1

Семейна продукция...сестрата,жената, тъщата за всеки по роличка и работа намерили.....,а отностно сериала, нищо особенно, плосък хумор и слаба игра.....за тубата става....ако се навие някой да го гледа де. Аз издържах 8 мин.

Добави коментар

Водещи новини