Няма да преправят финала на "Игра на тронове"

  • 25 юли 2019 14:02

  • 971
  • 0
Няма да преправят финала на "Игра на тронове"
© Getty Images/Guliver (архив)

Призивите на фенове на сериала "Игра на тронове" да бъде заснет допълнителен материал от финалния му сезон останаха напразни, съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Програмният директор на телевизия НВО Кейси Блойс заяви, че не се обмисля сериозно възможността да се заснеме отново финалът на въпросната история, който според някои фенове и критици е разочароващ.

Всъщност номинациите за наградите "Еми" по-рано този месец не бяха повлияни от въпросните призиви - "Игра на тронове" получи рекордните 32 номинации.

Телевизия НВО ще се опита да съхрани жив интереса на феновете и към нов сериал, в който действието предхожда случващото се в "Игра на тронове". "Снимките на първия епизод от новия сериал наскоро приключиха в Белфаст - отбеляза Блойс. - Заснетият материал наистина е много добър. В новия сериал се снима Наоми Уотс, а действието се развива хиляди години преди това в "Игра на тронове"."

Той увери, че негативните реакции към финала на "Игра на тронове" изобщо няма да повлияят върху заснемането на новия сериал.

Последвайте канала на

БТА
971 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини