Следващият Джеймс Бонд ще бъде чернокожа дама

  • 15 юли 2019 17:22

  • 2056
  • 3
Следващият Джеймс Бонд ще бъде чернокожа дама
© Getty Images

Кой ще наследи Даниел Крейг в ролята на Джеймс Бонд? Този въпрос циркулира сред феновете на поредицата от поне три години насам, след като като актьорът за първи път засвидетелства желанието си да напусна франчайза. След множество теории в епицентъра на които бяха звезди като Идрис Елба и Ричард Мадън, източник, близък до продукцията разкри, че ще получим отговора си още в „Бонд 25“, пише "Монитор".

Камерата за заглавието продължава да се върти, след няколко инцидента, при единия от който самият Крейг беше контузен. Според неназования източник, цитиран от Fox, наследникът на Агент 007 ще бъде разкрит още в първите сцени на лентата, чиято премиера е заложена за 8 април 2020 г. За изненада на всички – тя ще е чернокожа жена.

Бонд, разбира се, е сексуално привлечен от новия Агент 007 в женски пол. Той ще опита обичайните си съблазнителни трикове, но ще остане разочарован, когато види, че те не работят пред брилянтната, млада чернокожа жена, която просто извърта очи обяснява още източникът, който не пропуска да назове и име относно наследничката на точния мерник на Бонд. Лашана Линч, която със сигурност фигурира в каста на „Бонд 25“, се очаква да поеме ролята, като няма да я видим като Джейн Бонд. Вместо това тя ще поеме щафетата като Агент 007 във франчайза.

Последвайте канала на

Novini.bg
2056 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.07.15 | 18:56

1

Аман от тази расова коректност. Господ във всички американски филми се играе от чернокожи. В един филм Орфей беше чернокож. Сега и на 007 посегнаха. Не остана нищо свято...

Антон

2019.07.15 | 22:42

3

Да, освен всичко това 007 трябва да е и лезбийка, веганка, защитничка на животните, да е против климатичните промени и да спасява света, като събира пластмасови капачки ... А, за малко да забравя - задължително трябва да вярва, че Земята е плоска.

Той

2019.07.15 | 19:40

2

Също така и чернокожа дама ще изиграе Уинстън Чърчил !

Добави коментар

Водещи новини