"Отмъстителите: Краят" вече трета седмица е най-гледаният филм у нас

  • 15 май 2019 07:17

  • 342
  • 0
"Отмъстителите: Краят"  вече трета седмица  е най-гледаният филм у нас
© Getty Images/Guliver (архив)

Четвъртият поред филм от поредицата на "Марвъл" - "Отмъстителите: Краят" вече трета седмица продължава да е най-гледаният у нас, сочат обобщените данни от киносалоните. Битката и саможертвата на последните оцелели супергерои срещу безскрупулния Танос, която печели вече трета седмица и публиката зад океана, е гледана от 199 650 зрители и има 2 321 710 лева приходи у нас.

На втора позиция е "Покемон: Детектив Пикачу", филмирана версия на играта "Покемон", създадена от Сатоши Таджири, Кен Сугимори и Джуничи Масуда в средата на 90-те години на миналия век. Историята на младия Том, който се залавя с детектив Пикачу да издири баща си, е гледана от 18 740 зрители и има 186 136 лева приходи за двете седмици у нас.

Трета позиция е премиерната комедия от миналия уикенд - "Мошенички от класа" - римейк на филма от 1988 година, където обаче главните герои са мъже. Случващото се с двете измамнички, които имат за цел да се сдобият с повече пари от лековерните мъже, е гледано от 8 383 зрители и има 82 469 лева приходи.

На четвърто място сред най-гледаните филми е анимацията "Парка на чудесата". Магическата история за един вълшебен свят, които е преоткрит от Джун с вярата и оптимизма й, е гледана от 38 720 зрители и отчита 375 715 лева приходи за месец на екраните у нас.

Романтичният "След" е на пето място в топ 10. Филмираната първа книга от поредицата на Анна Тод, в която влизащата в колеж Теса се сблъсква с лошото момче Хардин и трябва да преосмисли своите планове и стремежи, е гледана от 50 493 зрители и има 435 097 лева приходи след четири седмици на екраните у нас.

На шесто място е втората премиера от миналия уикенд - "Жив огън", разказ за дете-супергерой попаднало от друг свят на Земята. Превръщането на умното и любознателно дете в ожесточен жищник е гледано от вече 2 007 зрители и има 17 969 лева приходи за първите три дни у нас.

На седма позиция е руската история "Милиард", разказваща за милиардер, който се оказва без капитал след внезапната смърт на съдружника му. Желанието му да си възвърне богатството с помощта на част от извънбрачните му деца е гледано от вече 4 419 зрители и има 44 597 лева приходи за десетте дни у нас.

Осмо място е за българската драма "Лошо момиче" на Мариан Вълев. Създаденият по редица актуални теми от ежедневието у нас сюжет вече пета седмица продължава да привлича зрители и е гледан от 36 109 души, като отчетените пари от билетите им са 317 528 лева.

Девето място е за филма на Камен Донев "Уют". След два месеца на екраните у нас историята, събрала в себе си три едноактни пиеси от битието на две семейства от съседни апартаменти, изпълнено с много комични ситуации, е гледана от 73 507 зрители и има 674 702 лева приходи. 

Десета позиция е за екшъна "Шазам!". Приключенията на тийнейджъра Били и неговия приятел Фреди, които се впускат в проверка на възможностите на момчето, придобило свръхсили от древен вълшебник, са вече месец и половина на екраните у нас и за това време са я гледали 42 173 зрители и има 491 648 лева приходи.
Извън първите десет най-гледани филми е третата премиера от миналия уикенд - "Щастливият Лазаро". Френската драма за приятелството между Лазаро и Танкреди е гледана от 165 зрители и има 1 228 лева приходи. 

Последвайте канала на

БТА
342 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини