Гуинет Полтроу и Камерън Диас отново пропяват

  • 06 март 2012 14:45

  • 673
  • 0
Гуинет Полтроу и Камерън Диас отново пропяват
©

Предстоят снимките на музикалната комедия „Чудо за един ден“, в която ще си партнират Рийз Уидърспун, Гуинет Полтроу и Камерън Диас.

Трите ще се превъплътят в ролите на три певици, известни през 90-те години на XX в., но понастоящем изпаднали в забвение. В наши дни те решават да си върнат някогашната слава, като за целта формират собствена банда. Режисьор на „Чудо за един ден“ ще е Райън Мърфи, който има „Златен глобус“ за „Клъцни, срежи“.

За Уидърспун и Полтроу музикалното филмово амплоа не е непознато – те вече са играли певици, като любопитното е, че и в двата случая става дума за кънтри звезди. Уидърспун дори взе „Оскар“ за най-добра женска роля за участието си в Walk The Line (2005), в който се превъплъти в ролята на Джун Картър Кеш – съпругата на кънтри легендата Джони Кеш (изигран от Хоакин Финикс).

Гуинет Полтроу пък засне филм, наподобяващ сюжетно „Чудо за един ден“ – Country Strong (2010), с тази разлика, че последният бе драма. Тук Полтроу е кънтри-певица, чиято кариера е съсипана от алкохола, която обаче успява да се завърне на голямата сцена и пожъне фурор. Доказала на всички, че все още я бива, накрая тя се самоубива. Филмът бе незаслужено подценен както от критиката, така и от публиката, пишат от hotnews.bg.

Country Strong обаче показа, че Гуинет Полтроу има не само актьорски, но и певчески талант. Саундтракът към филма е великолепният дует Me and Tennessy, в който тя пее заедно със суперзвездата на кънтри музиката Тим Макгроу (неин съпруг и мениджър във филма).

 

Последвайте канала на

673 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини