Актьорите Ема Робъртс и Еван Питърс са се разделили

  • 21 март 2019 11:47

  • 570
  • 0
Актьорите Ема Робъртс и Еван Питърс са се разделили
© Getty Images/Guliver

Актрисата Ема Робъртс се е разделила с годеника си, актьора Еван Питърс, и дори вече е намерила утеха в обятията на друг колега, съобщи Контактмюзик.

Според източник от обкръжението им 28-годишната Робъртс и 32-годишният Питърс, които си партнират в сериала "Зловеща семейна история", са се разделили неотдавна, като решението им да поемат по отделни пътища е било дружеско.

По думите на източника, цитиран от "Ю Ес уикли", Еван Питърс е преодолял раздялата, а Ема Робъртс дори вече има нов възлюбен - актьора Гарет Хедлънд. Робъртс и Хедлънд са забелязани да се разхождат в Лос Анджелис, разменяйки си прегръдки и държейки се за ръце.

Ема Робъртс и Еван Питърс се запознават през 2012 г. на снимачната площадка на комедията "Свят за възрастни" и още същата година започват да се срещат. На Коледа през 2013 г. двойката оповести годежа си. През юни 2015 г. Робъртс и Питърс съобщиха, че са го отменили. През август същата година актьорите подновиха романа си. През май 2016 г. Ема Робъртс и Еван Питърс оповестиха, че са се разделили. През ноември същата година беше съобщено, че те отново са сгодени, припомня изданието.

Последвайте канала на

БТА
570 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини