Певицата Майли Сайръс ще се снима в сериала "Черното огледало"

  • 14 декември 2018 08:33

  • 1501
  • 0
Певицата Майли Сайръс ще се снима в сериала "Черното огледало"
© Getty Images/Guliver

Майли Сайръс потвърди, че се готви да се снима в петия сезон на сериала "Черното огледало" на Нетфликс, съобщи Контактмюзик.

Изпълнителката на хита "Nothing Breaks Like a Heart" ще се завърне на малкия екран, след като взе участие в режисирания от Уди Алън мини сериал "Криза в 6 сцени" на студиата Амазон. Тя поясни, че придобила значим опит по време на снимките в Кейптаун, докато по същото време домът в Калифорния, който притежава заедно с Лиъм Хемсуърт, бе разрушен от горски пожари.

"Научих много за себе си по време на снимките в Кейптаун и смятам, че ще мога да се възползвам от наученото, докато работя над следващата си роля", каза тя.

Вестта за предстоящото ѝ участие в "Черното огледало" идва, след като 26-годишната Майли наскоро увери, че не възнамерява да се занимава единствено с актьорство. Тя направи големия си пробив като актриса през 2006 г., когато се превъплъти в образа на Хана Монтана в продължилия 4 сезона едноименен сериал на "Дисни". По сериала бе адаптиран филм, който излезе на екраните през 2009 г.

Последвайте канала на

БТА
1501 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини