Делфини лекуват Христо Мутафчиев

  • 23 февруари 2012 21:31

  • 3165
  • 0
Делфини лекуват Христо Мутафчиев
© Булфото
Мутафчиев прочел  някъде, че делфините контактуват с ултразвук, който е лечебен за мозъка, и че водели при тях дечица в детски колички, болни от паралич, които след 10-15 сеанса започвали да се движат сами.

"Когато влязох вътре, стана нещо интересно. Погледнах отгоре към басейна и видях, че на повърхността няма нито един делфин. И в един момент от дълбините изплува един. Треньорът на делфините ми каза: "Това е Йоана. Тя те е видяла и те е харесала, за да се появи първо тя."

Тази Йоана си показа главата навън и започна нещо да ми пее. Направо чуруликаше и на мен страшно ми хареса тази музика. Аз си стоя на редовете на трибуните, а тя гледа към мен и ми чурулика. Докато пееше, от дъното изплуваха още три делфина. Започнаха да плуват в кръг и да правят разни номера. На мен ми стана адски забавно. В един момент се потопиха и започнаха да скачат високо във въздуха. Тогава треньорът ми каза: "Йоана много те хареса. Това е твоят делфин."

Стана ми адски приятно. И започнах да ходя почти всеки ден. Удивляваше ме това, че всеки път, когато отивах, първият делфин, който излизаше, винаги беше Йоана. Застава на повърхността на водата и започва нещо да ми говори", разказва актьорът.

Твърди, че всеки път усещал някакъв много особен релакс в тялото.

Последвайте канала на

3165 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини