Стоянка Мутафова се потроши

  • 21 февруари 2012 20:59

  • 2009
  • 0
Стоянка Мутафова се потроши
© Интернет

Само дни след като славно отпразнува 90-годишния си юбилей, актрисата Стоянка Мутафова претърпя инцидент на леда.

Заради непочистените тротоари театралната прима се потроши и ще пази поне няколко дни леглото.

Лошото време от последните дни си направи доста лоша шега с възрастната актриса. За щастие злополуката се оказа сравнително малка и Стоянка МутафоваСтоянка МутафоваСтояна Константинова Мутафова е българска актриса, по-известна като Стоянка Мутафова. Истинското се размина със сериозна травма. За жалост, освен, че за известно време ще трябва да си почива, актрисата отложи и някои свои ангажименти. Тя няма да се качи на театрална сцена, докато не се възстанови напълно.

Актрисата се подхлъзнала на тротоар пред кварталния магазин, където често пазарува. Ледът по тротоара не бил почистен и това ставало причина за инцидента. За щастие присъстващите на злополуката бързо й се притекли на помощ и Мутафова се разминала без тежка травма, пишат от Lifestyle.bg. Актрисата се спасила от сериозно счупване, но навехнала единия си крак. И заради силните болки ще пази поне няколко дни леглото у дома.

Злополуката донесе известно разочарование и на феновете на знаменитата актриса. Планираше се Мутафова да участва в пиесата „Мама — веселата вдовица „в Бургас. Травмата обаче наложи Стоянка да отложи изявата си в крайморския град, докато се възстанови напълно. Все пак представлението ще се състои веднага щом Мутафова е в състояние да стъпи на сцената отново.
 

Последвайте канала на

2009 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини