Джефри Ръш се просълзи в съда по време на делото за секстормоз срещу него

  • 24 октомври 2018 10:36

  • 1358
  • 0
Джефри Ръш се просълзи в съда по време на делото за секстормоз срещу него
© Getty Images/Guliver

Носителят на "Оскар" Джефри Ръш се просълзи в съд в Сидни, докато се защитаваше в заведеното от него дело за клевета срещу местен вестник, предаде ДПА.

Притежаваният от Рупърт Мърдок австралийски в. "Дейли телеграф" писа в края на миналата година, че актьорът имал непристойно поведение към млада актриса, която му партнирала в постановката "Крал Лир" през 2015 г. и 2016 г. Джефри правел неприлични жестове по неин адрес, симулирал галене и сграбчване на бюста ѝ и често правел коментари или пускал шеги по неин адрес, включително сексуални намеци. Той е обвинен също, че докосвал долната част на гърба ѝ под блузата ѝ, когато двамата били в дъното на сцената, и че прокарвал ръка по торса й в сцена, в която я пренася. Ръш отхвърли всички обвинения.

Той се просълзи, докато обясняваше пред съда, че се подготвял за въпросната сцена, представяйки си, че пренася тялото на собствената си мъртва дъщеря. Той отбеляза, че никой не му казал, че актрисата Ерин Джийн Норвил се е почувствала неудобно или че имала оплаквания.

Последвайте канала на

БТА
1358 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини