Алф се завръща

  • 04 август 2018 08:27

  • 27782
  • 1
Алф се завръща
©

Компанията "Уорнър брадърс" подготвя нова версия на хитовата телевизионна комедия "Алф", предаде ТАСС, позовавайки се на "Варайъти".

Според изданието проектът е в начален етап и все още не избран сценарист, който да опише новите приключения на симпатичния пришълец от планетата Мелмак

Една от обсъжданите идеи е новата версия да проследи как Алф се завръща от военната база, в която е задържан в плен след финала на оригиналната поредица, и наблюдава как се е променил животът в негово отсъствие.

От компания "Уорнър брадърс" отказват да разкрият подробности около проекта.

Телевизия Ен Би Си излъчва сериала "Алф" в периода между 1986 и 1990 г. Поредицата, намерила своето място в популярната култура, е показвана в 80 страни.

Алф се разбива с космическия си кораб в гаража на семейство Танер - обикновено американско четиричленно семейство от средната класа. Главата на семейството - Уили Танер, е чиновник, съпругата му Кейт е домакиня. Имат две деца - дъщеря Лин и син Брайън и домашен любимец - котаракът Лъки.

Семейство Танер приемат Алф в своя дом и го крият от НАСА, военните и своите любопитни съседи - семейство Ачмонек, докато той поправи своя космически кораб. Става ясно, че Мелмак е избухнал и Алф е останал без дом, затова остава за постоянно в семейството, въпреки главоболията, които често създава.

През 1996 г. по американската телевизия ABC е излъчен 90-минутен филм „Проект: Алф“, който е краят на историята. Действието в него се развива 6 години след събитията в сериала и фокусира вниманието върху един учен и един военен, които измъкват Алф от правителството и го завеждат при милионер, строящ космически кораб, с помощта на който косматият извънземен ще може да напусне Земята.

В последния епизод от сериала Алф успява да се свърже със свои оцелели съпланетяни и да си уговори час и място на срещата, на която той трябва да се върне при тях. Разговорът обаче е засечен от ФБР и поради това Алф се оказва заобиколен от федерални агенти на самото поле, където трябва да се състои срещата.

В този момент епизодът завършва с надпис „Очаквайте продължение...“, като филмът „Проект: Алф“ е именно това продължение - заключението на сериала.

Последвайте канала на

БТА
27782 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.08.05 | 01:49

1
Не зная защо, но ми напомня един наш премиер - безцеремонен и нагъл.(извинявай Алф за обидното сравнение)

Добави коментар

Водещи новини