Tрейлърът на новия 3D филм за Спайдърмен излезе официално

  • 08 февруари 2012 09:48

  • 2523
  • 0
Tрейлърът на новия 3D филм за Спайдърмен излезе официално
©

The Amazing Spider-Man е името на новия потенциален блокбъстър на "Сони пикчърс", който се очаква да излезе в 3D вариант по кината от 3 юли с участието на Андрю Гарфилд в ролята на супер героя Питър Паркър, Ема Стоун - в ролята на неговата любима Гуен Стейси и Денис Лиъри в ролята на нейния баща, който е и полицай, опитващ се да залови "злодея" Спайдърмен, предаде The Hollywood Reporter.

Режисьор на лентата, изпълнена с екшън и специални ефекти, е Марк Уеб (500 Days of Summer). Във филма участват още Сали Филд, Мартин Шийн и Райс Айфанс в ролята на злодея Лизард, пише dnevnik.bg.

Една от основните клюки около филма е, че главните актьори Гарфилд и Стоун, които имат любовна връзка на екрана, имат такава и извън него.


Изданието изтъква също така, че Гарфилд в образа на Питър Паркър се справя изключително добре с ролята на тийнейджъра, който се превръща в силен супер герой, като показва и по-емоционалната му страна - тази на сирака, който иска да се свърже със своя изчезнал баща.

Самият режисьор коментира, че именно тази емоционална страна на героя е била и един от основните фокуси в новия филм.
Гуен Стейси пък смята, че нейната героиня в новата екранизация на историята за класическия супер герой, се различава значително от тази, изиграна от Кирстен Дънст. Докато героинята на Дънст се влюбва в Спайдърмен, тази на Стейси се влюбва в обикновения човек Питър Паркър.

"Чудесно е да представяш такъв символ. Аз съм просто човекът в костюма на Спайдърмен, но всъщност може да е всеки. Следващият път може да е някой от вас", коментира актьорът в главната роля Гарфилд.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2523 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини