Брад Пит е запленен от Дженифър Лорънс, вижда в нея жената на мечтите си

  • 15 декември 2017 09:01

  • 25641
  • 1
Брад Пит е запленен от Дженифър Лорънс, вижда в нея жената на мечтите си
© Getty Images/Guliver

Холивудският актьор Брат Пит е запленен от младата си колежка и носителка на "Оскар" Дженифър Лорънс, съобщи Контактмюзик, позовавайки се на сп. "Стар".

Според източници, цитирани от изданието, 54-годишният Пит вижда в 27-годишната Лорънс "жената на мечтите си".

"Брад и Дженифър често излизат заедно на вечеря. Изглежда, че помежду им има силна връзка", казва неназован източник, цитиран от сп. "Стар".

Според таблоида Пит от години проявява интерес към младата си колежка. Актьорът обаче едва наскоро се е свързал с Лорънс, след като младата холивудска звезда се раздели с 48-годишния режисьор Дарън Аронофски.

Сп. "Стар" пише още, че Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в е взел телефонния номер на Дженифър Лорънс от общ познат, както и че първоначално не е имал кураж да й се обади, а преди първата им среща е бил доста изнервен.

След раздялата на Пит със съпругата му Анджелина Джоли през 2016 г., около любовния живот на актьора не се вдига особен шум. Преди да мине под венчило с Джоли след дългогодишна връзка, Брат Пит беше женен за Дженифър Анистън. Сред по известните му завоевания е и актрисата Гуинет Полтроу. Едва наскоро се заговори, че Пит се среща с Кейт Хъдсън, но актрисата побърза да отрече този слух.

Преди Дарън Аронофски, с когото се раздели след едногодишен роман, Дженифър Лорънс е имала връзки с актьора Никълъс Холт и фронтмена на "Колдплей" Крис Мартин. Мартин е бивш съпруг на Гуинет Полтроу, която навремето беше сгодена за Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в.

Последвайте канала на

БТА
25641 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.12.16 | 17:38

1
еми да да, тя - Дженифър има хубу сладко

Добави коментар

Водещи новини